Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Autópálya matrica neten (folytatás)   (Megint Mo.)   
A néhány napja írt bejegyzésem (itt olvasható) kiegészítése következik. Sikerült megtudnom ugyanis, hogy ha autópályamatricát vásárolunk, akkor mégiscsak elfogadnak külföldi bank/hitelkártyát is.

Úgyhogy az előző írásom színvonalra tett utalásai nem egészen helytállóak, és ezúton korrigálom is azokat. Így már igenis nagyon kellemes lehet ez a szolgáltatás. Mostmár akár linkelhetek is :-)

Autópálya matrica neten

(Az persze még mindig misztikus dolog, hogy neten véve miért drágább? Mondjuk SMSben is drágább, mint benzinkútnál, erről talán már Pheel is elmélkedett a blogjában.)

 

Hozzászólások

Re: Autópálya matrica neten (folytatás)
A kocsi rendszáma meg nem lesz ott. Innentől nem ér semmit.
Frenzy Re: Autópálya matrica neten (folytatás)
Bankszámla kivonaton rajta lesz, hogy levontak tőled éppen annyi pénzt, mint amibe egy matrica fájt. Ha jól nyomják közlemény rovatban még az is ott van, hogy mikorra vetted a matricát (érvényesség). Persze lehet nem nyomják jól ... de a tény, hogy levonták akkor is ottlesz.
Re: Autópálya matrica neten (folytatás)
Sosem vennék ilyet neten, tekintve, hogy az egyetlen bizonyíték, hogy vettél matricát az ő rendszerükben van. Egy olyan cégben pedig nem bízok, aki kampányszerűen küld ki többéves hamis büntetéseket, te meg bizonyítsd be, hogy nem voltál ott vagy éppen volt matricád.