Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Meleg   (Megint Mo.)   
Teljesen fel voltam készülve, hogy itthon borzalmas rossz idő lesz meg eső meg ilyenek (ezt mondták nekem előre, hogy elmarad a nyár :). Errefel kánikula van, mostmár itt van melegebb, és nem Finnországban. Ráadásul azt állítják talán marad is egy ideig. Juhé :-)

(normális körülmények között nem rajongok a melegért, és nem is nagyon bírom sokáig elviselni, de tekintve, hogy nekem még hátravan a finn nyár, azt hiszem a saját nyaralásom alkalmával mégiscsak örülni kell a melegnek meg napsütésnek :-)

Tegnap grillezés volt, azt hiszem jól sikerült, bár a nagy jeges északon kicsit elszoktam az innivalóktól, aztán rosszabbul néztem ki a végére, mint szerettem volna. És sikerült bővíteni ismerőseim körét, ezúttal leendő orvosokkal :-)

Ma délelőtt "lábadozással" telt, délután pedig kinéztünk anyukámmal a debreceni repülőtérre, ahol tüző napsütés meg valami repülőnap szerűség fogadott. Először olyasmit mondtak, hogy van valamiféle sétarepülés - városnézés. De aztán arról kiderült, hogy ez csak ilyen egy ember mehet egyszerre rendszerben működik. Lehetett (volna) választani a kisrepülő (talán Cessna 150 volt) meg sárkányrepülő között. Szóval ilyen sok ember egy gép és megyünk várostnézni nem volt. Pedig meg lehetett volna nézni Debrecent felülről.

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.