Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Még mindig itthon, szilveszter, biliárd, egyebek   (Megint Mo.)   
Túléltük az újévet is. Az óév utolsó jelentős momentumaként az eléggé különös abszinth nevű italt kóstoltuk meg Pheel-el. Közös egyetértéssel az első fogyasztásból utolsó lett, bár kétségtelenül elég különös ital, marhára erős is.

Utána társasjátékok következtek, először Jungle Speed nevű. Ezt Kojaknél láttam/játszottam múlt héten, és rögtön kellett is belőle szerezni egy példányt, amit nem is bántam meg, mert jó móka volt játszani. Volt még aztán Activity Action amit meg Pheel hozott magával, és ezzel is játszottunk vagy 3 kört, bár az utolsó már eléggé elhúzódott a hajnali órákra. Közben jöttek mentek az emberek, találkoztam olyanokkal, akit eddig csak netről ismertem. Egyesek többet, mások kevesebbet ittak.

Aztán hajnalban még nyomtunk néhány kör Jungle Speedet, majd ezután mindenki elindult hazafelé, aki még ott volt és ébren volt (és persze nem ott lakott :-). Ez már 7 óra körül lehetett reggel, így aztán csak valamivel 8 után feküdtem le.

Megemlíteném, hogy nem értem miért van itthon a buszoknak menetrendje, ha úgysem tartják be?! (helyi közlekedés rox :-P ) Azért annyira nem tudtak kitolni velem, több mint másfél év nagy-gyaloglós múlttal Finnországból egy ilyen kis debreceni távolság nem hoz zavarba :-P

Délutáni kelés után kis csomagolás meg pihengetés volt a program (némi nagymamalátogatással fűszerezve :), míg este váratlan programként olyan 3 óra biliárd következett Gab007-el meg néhány ismerőssel. Bár már korábban is játszottam valamennyit, általában céltalan ütögetés volt csak, a tegnapi játék azonban nagyon sok tekintetben rendhagyó volt. Leginkább azt említeném, hogy ilyen sokat biliárdról meg sosem tudtam meg, korábbi tudásom sokszorosának birtokosa lettem. Különböző technikákat és trükköket játszottunk. És bár két csapat volt egymás ellen, ettől még keresztve kasul jöttek tippek-trükkök-meg-taktikák. Szóval nagyon kellemes élmény lett belőle.

Most pedig immár összecsomagolva vagyok, lassan ebéd lesz, utána pedig következik kedvenc szakasza az utazásnak, a MÁV jóvoltából :-)

 

Hozzászólások

Frenzy Re: Még mindig itthon, szilveszter, biliárd, egyebek
Sajnos én sem tudom, hogy éppen hol található az én leírásom, valahol Finnországban kallódik. Majd előkeresem és megpróbálom leírni ide :-)
Re: Még mindig itthon, szilveszter, biliárd, egyebek
Szia!
Régen keresem a Jungle Speed nevű játék leírását. Sajna, még régen eltünt és azóta nem tudjuk megfejteni a játék lényegét. Leírnád?