Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Friss diploma & friends   (Megint Mo.)   
Hosszú idő telt el az utolsó beírás óta. A legfontosabb tény a mai naphoz kapcsolódik: lediplomáztam. Bár fizikailag nincs a kezemben még papír, ma megvolt a záróvizsga, és ezzel véget is ért az egyetem számomra.

Lassan az itthoni látogatás is a végéhez közeledik, mivel jővő hétfőn indulok vissza Finnországba, amit vegyes érzésekkel várok. Akarok is menni meg nem is. Azt pedig, hogy mi lesz belőle, majd meglátjuk.

A hátam is kezd rendbejövögetni, járok valami EDiT nevű kezelésre, amikor ilyen lapokat raknak a hátamra, amik meg elektromosak, és így masszírozzák meg kezelik a hátamat. Már nem sok kezelés van hátra.

Bár nem írogattam ide, most pótolnék néhány dolgot.

Voltam Pesten, kétszer is (múlt hétvége, meg azelőtti hétvége). Az első látogatás az főleg baráti vizit volt, először Pheelt látogattam meg, azután pedig egy régi ismerősömet, aki mostanság az Ogi bácsi aliast használja :-)

Aztán a második alkalommal először szintén Pheel-lel találkoztam, kirándultunk Visegrádra, felmásztunk a várba, meg ilyenek. Éjszaka pedig Ogi bácsival buliztunk az Unicum party buszon, ami Pesten cirkált egész éjjel, benne zeneszól meg adnak ingyen unicomot.

A pesti utazások és hátfájós kezelések között pedig az elmúlt egy hét jó részét tanulással töltöttem, a mai vizsga fényében (a követelmények fényében) feleslegesen, de hát azért csak jó móka volt ez az egyetem :-)


 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.