Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Valami baj van?   (Megint Mo.)   
Hazaérkeztem végre Magyarországra, bár az itthoni programom nem éppen túl változatos vagy vidám. Ugyanis orvosi rendelet szerint 2 hét fekvésre lettem itélve, így kell pihentetni és gyógyítgatni a hátamat. Fantasztikus dolog ám naphosszat feküdni, mivel még számítógépezni sem lehet rendesen. Ráadásul ha ez még nem lenne elég, 3 hónapra a sportoktól is eltiltott, ami különösen jól esett.

Nemsokára - már csak órák kérdése - kézhez kapom (reményeim szerint) a magyar diplomamunkám bekötött változatát. Aztán leadom. Majd ismét fekvés következik.

Az időjárás sem éppen szép, reggel sütött a nap, most megint borús és csúnya idő van. Én épp hangos zenét hallgatok a hátamon fekve.

A repülőút egyébként jól telt hétfőn, bár a hátamon már akkor is éreztem, hogy az a rengeteg ülés nem éppen jó dolog. Ugye volt 3.5 óra busz, 2 óra repülő meg vagy 3 óra autó. Közvetlen repülőjárattal azért eléggé le lehetne ezt az időt dolgozni :-)

Próbáltam a héten TVt nézni, de hát elkeserítő, milyen siralmas műsorok vannak a TVkben. A Discovery/National Geographic csatornákon lévő műsorok legalább érdekesek, de a "hagyományos" TV adókról ez már nem mondható el, csupa bugyuta, idétlen, borzalmas, unalmas műsor vagy film, gyakorlatilag semmi nézhetőt nem adnak. Egy-egy nagyon ritka fehér holló műsor erősíti csak kivételével a szabályt.

Persze lehet én romlottam el, mert pl. tegnap a Gálvölgyi show meg Kész átverés alatt azt hiszem a halvány mosoly volt a legtöbb, amit elértek nálam, nem igazán találtam túlzottan mulatságosnak a műsorokat .. hmm hmm, biztos a finn légkör van rám rossz hatással :-P

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.