Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

MÁV again & itthoni móka   (Megint Mo.)   
Éppen a karácsonyi előkészületek folynak errefelé. Úgyhogy ha valaki pont most olvasná ezt (remélem senki sem ilyen őrült) annak Boldog Karácsonyt! ;-)

Visszábbtérve a héten, kedden voltam Pesten. A MÁV gyönyörű indítással kezdte a napomat, már itthon Debrecenben 60 (!!) percet késett az IC, ennyit fagyoskodtunk az állomáson. Így nem meglepő, hogy a vonat 70 perc késéssel ért Pestre. Azt már meg sem említem, hogy mennyi gond az, hogy a Keletibe megy a vonat, hiszen ahogy a MÁV kutatásai kimutatták, mindenki maximálisan elégedett velük. Csak tudnám kiket kérdeztek meg? Az ICn ülve azon gondolkoztam, lehet érdemes lenne (márcsak önmagam szórakoztatása végett is) végigkérdezni mindenkit erről, aki ott utazott...

Estére viszont összeszedték magukat, mert hazafelé csak 2 perc késéssel indult a vonat, és pontosan ért Debrecenbe.

A tanulmányi osztállyal újabb körök futása kezdődött aztán szerdán, már megint kitaláltak valami marhaságot. Igyekszem megoldani a dolgot, de nem idegesítem fel magamat rajta, nem éri meg ilyen ostoba parasztok miatt :-)

Megnéztem végre a Gyűrűk Ura: A Király Visszatér bővített extra változatát, és mostmár mind a három ilyen jellegű extra változat megvan. Csak épp annyi extra van rajtuk, hogy még talán a felét sem tudtam mindennek megnézni. De nem baj, majd idővel.

Szerepjátékoztunk is ám, kétszer is, amióta itthon vagyok. Kivételesen úgy érzem, nem teljesen borzalmas amit mesélek, lehet, hogy a kis szünet (kb egy év) ami volt nekem most így jót tett. Remélem még sokszor sikerül játszani, amig ismét vissza nem kell menjek Finnországba, ott ugyanis kicsit korlázotabbak a lehetőségek.

Ma olvastam neten, hogy ismét lesz 24 órás programozói verseny. Idén is indulunk természetesen, csak még regisztrálni nem lehet. Úgyhogy izgatottan várom. Az RBA csapat visszatér.

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.